USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Seri Başlasın

Seri Başlasın

Seri Başlasın
17-10-2022 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Demir Grup Sivasspor, bugün saat 20.00'da sahasında Giresunspor ile karşılaşacak.

İki ekip Süper Lig'de bugün oynanacak olan maçla birlikte 3. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 2 Süper Lig karşılaşmasında kazanan olmazken maçlar beraberlikle sona erdi.

Kırmızı-beyazlı ekip Giresun ile geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında karşılaşmış, Giresun'da oynanan müsabaka 2-2 beraberlikle sona ermişti.

HAKEM: BAHATTİN ŞİMŞEK

Karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek görev yapacak. Şimşek'in yardımcılıklarını ise; Erdinç Sezertam (1. Yardımcı Hakem), Yusuf Bozdoğan (2. Yardımcı Hakem) ve Emre Kargın (Dördüncü Hakem) yapacak.

İLK PEŞİNDE

Süper Lig'in 9 haftası geride kalırken, Sivasspor henüz iki maç üst üste galip gelemedi. Geçtiğimiz sezonun son haftasında Kayserispor'u mağlup ettikten sonra 8 hafta 3 puan hasreti çeken Yiğido, son olarak geçen hafta Başakşehir ile oynadığı karşılaşmadan 3 puan çıkardı. Başakşehir karşılaşmasının ardından Giresunspor'a rakip olacak olan kırmızı-beyazlılar, maçtan galip gelmesi halinde bu sezonki ilk serisini yapacak.

YİĞİDO'DA 5 EKSİK

Sivasspor'da 5 futbolcu ise sakatlıkları gerekçesiyle forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlılarda Leke James, Ahmed Musa, Samba Camara, Fredrik Ulvestad ve Ziya Erdal Giresun karşısında görev yapamayacak.

SEVİNDİREN İSTATİSTİK

Giresunspor ile oynadığı 2 Süper Lig maçında da puan kaybeden Sivasspor, söz konusu maçlardan 2 beraberlikle ayrıldı. Yiğidolar'ın lig tarihinde 3 kez karşılaşıp mağlup edemediği bir rakibi bulunmuyor.

9. HAFTANIN SONUÇLARI

Yiğidolar sezonun 9. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek haftayı 3 puanla tamamlanmıştı. Giresunspor ise deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olarak maçtan puansız ayrılmıştı.

İKİ TAKIMIN GÖRÜNÜMÜ

Yiğidolar, ligde geride kalan 9 haftanın ardından 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyeti ile 7 puanla ligde 16. sırada bulunuyor. Yiğidolar ligde 8 gol atarken kalesinde ise 13 gole engel olamadı. Giresun ise, 8 puanla 13. basamakta yer alıyor. Ligde 2 galibiyeti, 2 beraberliği ve 4 galibiyeti bulunan Giresun ekibi, rakip filelere 6 gol atarken kalesinde ise 10 gol gördü.

EN GOLCÜSÜ SABA

Müsabaka öncesi Demir Grup Sivasspor'da 3 golü bulunan Dia Saba, takımın en golcü isimi konumunda yer alıyor. Giresunspor'da ise 2'şer golle Borja Sainz Eguskiza ile Rijad Bajic takımın en golcü isimi durumunda.

GİRESUN MAÇI 570. MAÇ

Kırmızı-beyazlılar, Süper Lig'de 570. müsabakasına çıkıyor. Sivasspor, 2005-2006 sezonunda merhaba dediği Spor Toto Süper Lig ve Süper Final Avrupa Ligi Grubunda bugüne kadar 569 maça çıktı. Yiğidolar, Süper Toto Süper Lig'de 211 galibiyet, 160 beraberlik ve 198 mağlubiyet aldı. 779 kez rakip fileleri havalandıran Sivasspor, 777 golü de kalesinde gördü. Sivasspor ligde toplam 793 puan topladı.

HAVA SOĞUK OLACAK

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, bugün ilimizde hava hafif yağmurlu ve serin olacak. En yüksek sıcaklık değeri 21°C, en düşük sıcaklık ise 11°C olacak. Müsabaka saati ise hava sıcaklığının 12°C olması bekleniyor.

FAVORİ YİĞİDOLAR

İddia, Sivas-Giresun maçının oranlarını açıkladı. Buna göre Sivasspor'un, Giresun karşısındaki galibiyetine 1.85 oran verilirken, Giresunspor'a da 3.12 oran verildi. Maçın beraberlikle sonuçlanmasına ise 3.03 oran verildi.

AKŞAM SAAT 20.00'DA

Sivasspor ile Giresunspor arasında oynanacak karşılaşma bugün saat 20.00'dan itibaren beIN Sports 2'den canlı olarak yayınlanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!