USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

?Sessiz Çoğunluğun Kararı Net?--Video

?Sessiz Çoğunluğun Kararı Net?--Video

?Sessiz Çoğunluğun Kararı Net?--Video
02-01-2019 07:00
Google News


FATİH TABUR

31 Mart´ta gerçekleştirilecek yerel seçimler kapsamında merkez ilçe için AK Parti´den belediye ve il genel meclis üyesi aday adaylığına başvuran kişilere yönelik toplantı gerçekleştirildi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde bulunan Ergun Göze Toplantı Salonu´nda yapılan programa AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Avukat Hilmi Bilgin, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat ve AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Duman´ın yanı sıra 145 belediye ve il genel meclis üyesi aday adayı katıldı.

?BİZDE KÜSME, DARILMA OLMAZ?

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu, davetlerine icabet eden aday adaylarına teşekkür ederek, ?Bugün sizlerle birlikte olmayı istedik. Bize, ?Çok adayınız var, sizin işiniz zor´ diyorlar. Biz de ?Bu bizim zenginliğimiz´ diyoruz. Bizde küsme, darılma olmaz. Bizde unvanların bir önemi yoktur? dedi.

BAŞVURULAR YARIN SONA ERİYOR

Hizmet etmek isteyen herkese AK Parti olarak kapılarının açık olduğunu söyleyen Başkan Eminoğlu, ?3 Ocak´ta başvurular sona eriyor. Bugüne kadar toplam 125 belediye meclis üyeliği için 20 de il genel meclis üyeliği için başvuru oldu. Bu merkez ilçe rakamları. Hepinize teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Eminoğlu´nun ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ise geçtiğimiz yıl 3 Ağustos´ta il teşkilatını oluşturduktan sonra 31 Mart seçimlerine odaklandıklarının altını çizdi.

?SAHAYI DOLDURACAĞIZ?

AK Parti teşkilatları olarak seçime hazır olduklarını kaydeden Başkan Aksu, ?Seçim Koordinasyon Merkezimizi (SKM) oluşturduk. Çalışmalarımıza başlayacağız. Biz tüm teşkilatlarımız olarak 16 ilçeyi, 7 beldeyi tabii ki yüksek bir oy oranıyla da il belediyemizi alarak Allah nasip ederse 31 Mart gecesi tüm Türkiye´de Sivas´ın adından bahsettireceğiz. İnşallah 16 Şubat tarihinde il genel meclis ve belediye meclis adaylarımız kesinleşecek ve aday olsa da olmasa da tüm arkadaşlarımızla beraber sahayı dolduracağız? açıklamasında bulundu.

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Avukat Hilmi Bilgin ise 31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çekerek belediye ve il genel meclis üyeliği için başvuran aday adaylardan destek istedi.

?AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ DEVAM ETTİRECEĞİZ?

Başkan Adayı Bilgin, ?Malumunuz 31 Mart´ta hep birlikte seçime gideceğiz. Bu noktada partimiz il  bazında adaylarımızı belirledi. Belediye ve il genel meclis üyeleri aday belirleme süreci de 19 Şubat itibariyle neticelenecek. Bizler ekip olarak, AK Parti davasına gönül vermiş, ?AK Parti´nin yükünü ben de omuzlayayım´ diyerek yola çıkmış kadrolar olarak seçim çalışmalarımızı yapacağız ve 31 Mart´ta Allah´ın takdiri ve milletimizin izniyle AK Parti belediyeciliğinin Sivas´ta yüksek bir oyla devam etmesini sağlayacağız? dedi.

?TERAZİMİZ KUYUMCU TERAZİSİ KADAR HASSAS?

Teşkilatların birlik ve beraberlik halinde daha güçlü olacağına dikkat çeken Bilgin,  ?Sizler, ?Bu davada ben de yer almak istiyorum´ diyerekten müracaatınızı  yaptınız. Bugün bizler belediye başkan aday adaylarımızla birlikte bir saha çalışması yapıyoruz. Hedefimiz belli: 31 Mart akşamı başarılı bir AK Parti belediyeciliğinin daha yüksek bir oyla devamını sağlamak. ?1 oy aldığımız takdirde seçimi kazanıyoruz´ hassasiyeti ile çalışıyoruz. Seçim çalışmalarındaki terazimiz kuyumcu terazisi kadar hassas. ?1 oy ile ne olacak´, ?1 oy önemsizdir´ anlayışı AK Parti´de olmamıştır, olmayacaktır ama bunu yaparken de şundan hepimiz emin olalım ki AK Parti´nin Sivas´ta rakibi yine AK Parti´dir. O da AK Parti´nin bir önceki seçimde aldığı oy oranıdır. Biz bugün ekip olarak bir önceki seçimde aldığımız oy oranını aşmak için çalışacağız. Teşkilatımızın bize bildirdiği çalışma usulleriyle gidersek bunu başarırız? diye konuştu.

?ASIL OLAN MİLLETE HİZMET?

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Bilgin, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: ?Son 16 yıldan bugüne kadar 13 seçim yaptık. 13 seçimin ortak özelliği de şu: AK Parti´nin  kendisinden sonra gelen partiyle arasındaki oy farklı  yüzde 100´den daha fazla olmuştur. Recep Tayyip Erdoğan´ın lideri olduğu bir kadroda siyaset yapmak, siyaset yapmak için irade koymak çok çok önemlidir. Yarınlar bugünleri yazdığında, ?Biz de o kadroda görev aldık´ diye anlatacağız. En güzel mirasımız bu olacak. Bizde makamlar, mevkiler millete hizmet aracıdır. Asıl olan millete hizmet etmek, ülkeye hizmet etmek, şehrimize hizmet etmektir. Burada bulunan herkesin de temel felsefesi budur.  Buradaki kadronun da ortak paydasının ?AK Parti belediyeciliğine nasıl daha fazla katkı veririm?´, ?AK Parti´nin Sivas´ta aldığı oy oranının daha fazla olması için ne yapabilirim?´ olduğuna inanıyorum. Önümüzdeki süreçte sizlerden seçim çalışmasına aktif olarak katılmanızı istiyoruz. Bu seçim Sivas´ın seçimi. Son 16 yılda şehre her alanda büyük hizmetlerimiz oldu. Kim yaptı bu hizmetleri? AK Parti kadroları. AK Parti´de isimler gelip geçer,  değişir. AK Parti´de bu değişim hiçbir zaman sancılı olmamıştır. AK Parti bu değişimi yaparken adeta bir şenlik havasında, bayram havasında yapmıştır. AK Parti belediye başkanları gururla temsil ettiği görevi daha ileriye götüreceğine inandığı arkadaşına canı gönülden teslim etmiştir.?

?EKİP OLARAK ÇALIŞACAĞIZ?

Sivas´ta başarılı bir AK Parti belediyeciliğinin olduğunun altını çizen Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın´ın ilimizde 10 yıl süresince önemli çalışmalara imza attığını kaydederek ?2 dönem boyunca şehrin kaderini değiştiren, dışarıdaki insanların şehrimize bakışını değiştiren başarılı bir AK Parti belediyeciliği örneği var. İşte 31 Mart´a kadar Sami Başkanımız şehre hizmet edecek. 31 Mart´ta da bugüne kadar başarıyla sürdürdüğü bu görevi aynı şekilde başarıyla sürdüreceğine inandığı bize ekip olarak teslim edecek. Biz gerek seçim çalışmalarında gerekse seçimden sonraki süreçte ekip olarak çalışacağız. ?Ben´ kavramı yerine ?biz´ kavramıyla çalıştığımız müddetçe, ortak akıl ile istişare ile şehrin tüm dinamiklerini yönetim kademelerine müdahil ettiğimiz sürece daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. 31 Mart akşamına kadar seçim çalışmasında 31 Mart akşamından sonra da şehrimizin gelişmesi noktasında hep birlikte çalışacağız ama şu an yapmamız gereken 31 Mart akşamına kadar liderimizin çizdiği yolda gece- gündüz demeden çalışmak. Her bir hemşehrimize ulaşıp AK Parti´nin oy çıtasını yükseltmek? ifadelerini kullandı.

?TEK DERTLERİ AK PARTİ´NİN OY ORANINI DÜŞÜRMEK?

Muhalefet partilerinin şehirlere dair düşüncelerinin olmadığını öne süren Başkan Adayı Bilgin, ?Tek bir dertleri var o da  AK Parti´ye nasıl kaybettiririz veya AK Parti´nin oy oranını nasıl düşürürüz. Bugün Ankara ve İstanbul´da hedefledikleri bu şehirlere hizmet etmek değil, AK Parti´yi kaybettirmek. Tek dertleri AK Parti´nin oy oranını düşürmek. Bugün biz şehirde ekip olarak, güçlü AK kadrolar olarak 31 Mart akşamına kadar teşkilatımızın emri doğrultusunda çalışmak zorundayız. Bugün bize düşen şehirde AK Parti´nin yapmış olduğu devasa hizmetleri itibarsızlaştırmak isteyen, ceketlerini çıkarttıkları zaman şehirde ceketlerini asacakları çivisi olmayan bir grubun algı operasyonlarına maruz kalmadan yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmaktır. 31 Mart akşamı yeni bir tarih yazacağımız güne hazır olmaktır. 13 seçimdir bunu yapan kadrolar 14´üncüsünde de başaracak. Teşkilattan gelmiş, teşkilatların dinamiklerini bilen bir kadro olarak bunu başaracağımıza inanıyoruz? açıklamasında bulundu.

?ŞEHİR LİDERİMİZE GÜVENİYOR?

Şehri son 1 aydır mahalle mahalle gezdiğini dile getiren Başkan Adayı Bilgin, ?Bu süre zarfında tespit ettiğim 3 şey şu: Şehir liderimize güveniyor. Vatandaş partimize güveniyor. Sivas´a yapılması gereken hizmetlerin AK Parti tarafından getirileceğini biliyor. Sivas´ın sessiz çoğunluğunun kararı çok net. Kafanızda hiç şu şüphe oluşmasın: 31 Mart akşamı ne olur? 31 Mart akşamı AK Parti Sivas´ta bir kez daha tarih yazar, bir kez daha bu seçimi açık ara alır. Net olan durum bu. Yeter ki biz AK kadrolar olarak buna inanalım, buna güvenelim ve teşkilatımızın belirlediği seçim çalışmasını yapalım. Bugün şehrin her köşesinde bizim hizmetlerimiz var.  Çok hizmet ettik, yapılacak da çok hizmet var. Bunu da yaparsa AK Parti yapar, belediyecilik bizim işimiz, hizmet bizim işimiz? diyerek konuşmasını sonlandırdı.

?HEYBEMİZ DOLU?

Başkan Adayı Bilgin´in ardından konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ise ?Merkez belediye başkan adayımız belli oldu. Hızlı bir şekilde sahaya indiler. İlçe belediye başkan adaylarımız da inşallah gelecek hafta içerisinde açıklandıktan sonra Sivas´ta 16 ilçemiz ve merkezimizle birlikte, tüm ekiplerimizle tam anlamıyla sahada olacağız. Önümüzde 90 gün var. Vakit çabuk geçiyor, o güne kadar her birimize önemli görevler düşüyor. SKM´nin verdiği görev çerçevesinde partimizin yanında olacağız. Şu ana kadar 145 aday adayımız var. 37 belediye meclis üyeliğine, 7 de il genel meclisimize isim yapacağız. 45 kişi meclis üyesi adayı olarak belirlenecek. AK Parti´nin tek rakibi yine AK Parti. Bunu biz 24 Haziran seçimlerinde gördük. Eğer biz birbirimize sahip çıkarsak Sivas´ta da Türkiye genelinde de rekor oyla bu seçimi alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü bizim heybemiz dolu. Buradan Sami Başkan  ve ekibine de çok çok teşekkür ediyorum. Partimizi şehrimizi en iyi şekilde temsil etti. İnşallah 31 Mart akşamı da Sivas´a bilgin başkan diyoruz. Hilmi Bilgin başkanımızla da daha ileriye gideceğiz? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!