Sivas basın camiasının acı kaybı: Gazeteci Ersan Arslan hayatını kaybetti

Sivas basın camiasının acı kaybı: Gazeteci Ersan Arslan hayatını kaybetti
Sivas basınının emektar isimlerinden gazeteci Ersan Arslan, bir süredir tedavi gördüğü lösemi hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi.

Sivas basın camiası, kentin sevilen emektar gazetecilerinden Ersan Arslan’ın vefat haberiyle yasa boğuldu.

Uzun yıllar Sivas’ta çeşitli basın-yayın organlarında gazetecilik yapan ve son yıllarda Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Servisi’nde görevini başarıyla sürdüren Ersan Arslan, bir süredir mücadele ettiği lösemi hastalığına yenik düştü.

2 yıldır Kayseri'de tedavi görüyordu

Yaklaşık 2 yıldır Kayseri’de lösemi tedavisi gördüğü öğrenilen Arslan’ın vefatı; meslektaşları, Sivas il milli eğitim camiası ve sevenleri arasında büyük bir üzüntüye yol açtı.

Merhum Ersan Arslan’ın cenazesinin hastane işlemlerinin ardından Kayseri’den memleketi Sivas’a getirilerek burada düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

Gerek haber sahasındaki gayreti gerekse basın servisi bünyesindeki çalışmalarıyla meslektaşlarının takdirini kazanan Ersan Arslan'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm Sivas basın camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.