USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivas Belediyesi’nden Sivasspor Taraftarına Bilet Jesti -- Video

Sivasspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın Fiorentina ile oynayacağı rövanş maçının biletlerinin bir kısmını satın alan Sivas Belediyesi, biletleri taraftarlara ücretsiz dağıtacak.

15-03-2023 13:59
SİVAS
Google News

OĞUZHAN SARZEP

Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında İtalya ekibi Fiorentina ile karşı karşıya gelecek. Yarın Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan müsabaka saat 20.45’te başlayacak.

Zorlu karşılaşma öncesi Sivas Belediyesi, taraftarın maça gelmesi için maçın biletlerinin bir kısmını satın alarak taraftarlara ücretsiz dağıtacak. Konu ile ilgili Sivasspor Kulübünden yapılan açıklamada, “Demir Grup Sivasspor’umuz ile Fiorentina arasında yarın saat 20.45’te sahamızda oynanacak mücadelenin biletleri Sivas Belediyesi tarafından satın alınmıştır.  Biletler ücretsiz olarak taraftarımıza dağıtılacaktır. 1 kişi en fazla 3 bilet alabilecektir.  Bilet dağıtımı Hanımeli Çarşısı’nda bulunan Passolig gişesinde yapılmaktadır. Desteğinden dolayı Sivas Belediye Başkanı Sayın Hilmi Bilgin’e teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!