Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde Skandal! Arapça Davetiye Basıldı!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde Skandal! Arapça Davetiye Basıldı!
Sivas'ta skandallar bitmiyor. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde bir grup öğrenci, mezuniyet töreni için Arapça davetiye bastı. Geçtiğimiz günlerde de bir öğrenci mezuniyet töreninde Suriye bayrağı açmıştı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda okuyan bir grup öğrenci dün gerçekleştirilen mezuniyet töreni öncesinde Arapça davetiye bastırdı. 

9.jpg

Yousseff Bassam Al-Mahmoud isimli yabancı uyruklu bir öğrencinin isminin yazıldığı söz konusu davetiyede, Arapça, “Allah'a hamdolsun, O'nun lütfu dışında hiçbir yol bitmez, hiçbir çaba tamamlanmaz. Allah'ım, benim çabam ve gayretimle değil, senin lütfunla, başarınla ve cömertliğinle hamd olsun” ifadeleri kullanıldı.

gpzfw7cwiaatqp4.jpg

Sadece mezuniyet törenin yapılacağı yerin Türkçe yazıldığı davetiyede, Cumhuriyet Üniversitesi’nin isminin de Arapça yazılması dikkat çekti. Davetiyeye tepkiler çoğalırken Üniversiteden herhangi bir açıklama yapılmadı. /Haber Merkezi/ 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.