Sivas Devlet Hastanesi’nde yeni Nöroloji Uzmanı göreve başladı

Sivas Devlet Hastanesi’nde yeni Nöroloji Uzmanı göreve başladı
Sivas Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Nöroloji Uzmanı Dr. Özer Aynacı, hasta kabulüne başlarken; vatandaşların poliklinik hizmeti için MHRS kanalları üzerinden randevu alabileceği açıklandı.

Sivas Devlet Hastanesi, uzman doktor kadrosuna yeni bir ismi daha ekleyerek Nöroloji polikliniğinde hasta kabulüne başladı.

Hastanenin yeni hekimi Uzm. Dr. Özer Aynacı, tıp eğitimini İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Uzmanlık eğitimini ise Trakya Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı’nda başarıyla bitiren Aynacı, Sivas Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermek üzere görevine resmi olarak başladı.

Randevular MHRS Üzerinden Alınabilecek

Vatandaşlar, Nöroloji polikliniğinde muayene olabilmek için Merkezi Hasta Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu oluşturabilecekler. Randevu işlemleri için şu kanallar kullanılabilecek; Alo 182 hattı, e-Nabız uygulaması, mhrs.gov.tr internet adresi.

Sivas Devlet Hastanesi, yeni katılan hekimlerle birlikte bölge halkına sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedefliyor.

Kaynak:Süleyman Yıldız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.