Sivas Gücü sahaya indi
Kadınlar Hentbol 1. Lig’de Sivas’ı temsil edecek olan Sivas Gücü Belediyespor, 2026-2027 sezonu hazırlıklarına başladı.
Mecnun Otyakmaz Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanlarla yeni sezon çalışmalarına start veren Sivas temsilcisi, sezonu güçlü bir şekilde geçirmek için hazırlıklarını sürdürüyor.
Süper Lig hedefiyle çalışmalarına başlayan Sivas Gücü Belediyespor, kadrosunu yeni transferler Zeynepsu Güneş ve Asi Dönmez ile güçlendirdi. Takım kaptanı Buse Yıldırım’ın liderliğinde çalışmalarını sürdüren ekip, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.
Sivas Gücü Belediyespor, sezonun ilk maçında 3 Ekim Cumartesi günü Mersin Toroslar Belediyesi Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.
Sivas temsilcisi, yeni sezonda başarılı bir performans ortaya koyarak Süper Lig’e yükselmeyi hedefliyor.


Kaynak:Hayrullah Ağkaş

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.