Sivas Gücü’ne iki yerli transfer

Sivas Gücü’ne iki yerli transfer
Sivas Gücü Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Sivaslı oyuncular Ekrem Koçak ve Abdülkadir Koç’u renklerine bağladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Sivas Gücü Belediyespor, yeni sezon öncesi kadro yapılanmasını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, Sivaslı futbolcular Ekrem Koçak ve Abdülkadir Koç ile anlaşma sağladı.

sivas-gucu-belediyespor-2-transfer-2.jpeg

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “2025-2026 sezonu kadro yapılanmamız kapsamında, memleketimizin yetiştirdiği değerli oyuncularımızdan orta saha Ekrem Koçak ve kaleci Abdülkadir Koç ile anlaşmaya varılmıştır. Her iki futbolcuyu yeniden kulübümüze kazandırmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Futbolcularımıza hoş geldin diyor, formamız altında başarılı ve sağlıklı bir sezon geçirmelerini diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Sivas temsilcisi, transfer çalışmalarına önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Kaynak:Ömer Ün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.