Sivas’ın Afet Riski Masaya Yatırıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu başkanlığında AFAD bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda “Sivas Afet Müdahale Planı” kapsamında yürütülen çalışmalar gözden geçirildi.
Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu başkanlığında Suşehri Kaymakamı Mahmut Fazıl Yıldız ve Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Cezmi Türkmen’in katılımıyla AFAD bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Suşehrinin pilot ilçe olarak belirlenerek çalışmalara başlanıldığı toplantıda, il merkezi ve ilçelerin tamamında “Sivas Afet Müdahale Planı” kapsamında afetlere hazırlanması, hazırlıkların ihtiyaca cevap verilebilecek nitelikte olması ile ilgili planlar gözden geçirildi.
Toplantıda AFAD İl Müdürü Cezmi Türkmen, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.
Kaynak:Adem Sabit Nalbant
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.