Sivas Milli Eğitim Müdürü okul saldırıları sonrası konuştu: Hazır

Sivas Milli Eğitim Müdürü okul saldırıları sonrası konuştu: Hazır
Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, son günlerde okullarda yaşanan üzücü olayların ardından eğitim camiasına seslenerek birlik, dayanışma ve kararlılık mesajı verdi.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta meydana gelen okul saldırılarının ardından açıklama yaptı. Yaşanan olayların eğitim camiasını derinden üzdüğünü belirten Erdoğan, bu süreçte en önemli unsurun birlik ve dayanışma olduğunu vurguladı.

YARINLARA OLAN İNANCIN EN GÜÇLÜ GÖSTERGESİ EĞİTİMDİR

Erdoğan açıklamasında, “Sevgili öğrencilerimiz, değerli velilerimiz; son günlerde yaşanan üzücü olaylar hepimizi derinden etkilemiştir. Bu tür süreçlerde birlik ve dayanışma içerisinde olmak, geleceğe umutla bakabilmek her zamankinden daha önemlidir. Eğitim; hayatın devam ettiğinin, umudun ve yarınlara olan inancın en güçlü göstergesidir” ifadelerini kullandı.

OKULLARIMIZ SİZLER İÇİN HER ZAMAN HAZIR

Okulların yalnızca bilgi öğrenilen yerler olmadığını dile getiren Erdoğan, eğitim ortamlarının aynı zamanda güven, destek ve dayanışma alanı olduğunu söyledi. Öğrencilere okula devam etmeleri çağrısında bulunan Erdoğan, “Sevgili öğrencilerimiz; sizlerin okula devamı hem kendi geleceğiniz hem de toplumumuzun yarınları adına büyük önem taşımaktadır. Öğretmenlerimiz ve okullarımız sizler için her zaman hazır ve yanınızdadır. Birlikte güçlü olalım, birlikte iyileşelim” dedi.

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.