Sivas, Sporda Başarılı Olacak
OĞUZHAN SARZEP
Vali Salih Ayhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti.
Spor Sivas´ projesi kapsamında okulu ziyaret eden Vali Ayhan, bir süre öğrencilerin sportif gösterilerini izledi.
Daha sonra Ayhan; bisiklet, masa tenisi, boks, futbol, karate, okçuluk gibi farklı spor branşlarında eğitim alan öğrencilerle keyifli anlar geçirdi.
Spor Sivas´ projesinin Sivas´ın her köşesinde giderek yaygınlaştığını, öğrencilerin farklı branşlarda sportif faaliyetlerle kendilerini geliştirdiğini belirten Vali Salih Ayhan, Sivas, sporda en başarılı iller arasında olacaktır. Çünkü Sivas´ın adını duyuran çok başarılı sporcularımız var dedi.
Konuşmasının ardından Vali Ayhan, Okul Müdürü Şemsettin Sungur´dan okulun durumu ve sportif başarıları hakkında bilgi aldı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.