USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Sivas'ta ÇEDES Toplantısı Yapıldı

“Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” Projesi (ÇEDES) kapsamında Sivas'ta yürütülen ve değerler eğitimi alanında hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar toplantıda ele alındı.

Sivas'ta ÇEDES Toplantısı Yapıldı
26-09-2023 10:18
SİVAS
Google News

Sevda ÇİFTÇİ 

Millî Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü ile hayata geçirilen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” Projesi (ÇEDES) kapsamında Sivas'ta öğrencilere yönelik değerler eğitimi faaliyetleri ve hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar İl ÇEDES Koordinasyon Kurulu toplantısında ele alındı.

Müdürlüğün A Blok Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve ilgili kurumların proje koordinatörleri katıldı.

Toplantı Şube Müdürü Mehmet Uysal'ın, ÇEDES Projesi Uygulama Usul ve Esaslarına yönelik bilgilendirme sunumu ile başladı. Uysal, proje kapsamında il genelinde yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantı sonunda proje il koordinatörleri projeye ilişkin detaylar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!