USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivas’ta Halk Oyunları Şöleni

Sivas’ta 27 okulun katılımı ile “Halk oyunları il birinciliği yarışmaları” düzenlendi. Yarışmada ekiplerin sergilediği performans beğeni toplarken, dereceye girenlere kupa ve madalya takdim edildi.

Sivas’ta Halk Oyunları Şöleni
13-03-2024 09:16
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Oyunları İl Temsilciliği organizesinde Sivas’ta düzenlenen “Halk oyunları il birinciliği yarışmaları” sona erdi.

4 Eylül Spor Salonunda gerçekleştirilen yarışmalara 27 okul katılarak dereceye girebilmek için hünerlerini sergiledi.

 Minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan yarışmalarda, ekiplerin göstermiş olduğu performans izleyenlerin beğenisini de kazandı. Yarışmalara veliler de yoğun katılım gösterdi.

  KUPA VE MADALYA VERİLDİ

Halk oyunları il birinciliği yarışmalarında dereceye giren ekipler için ödül töreni düzenlendi. Takımlara kupa ve madalyalarını Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sivas Halk Eğitimi Müdürü Ramazan Baker, Gençlik ve Spor Şube Müdürleri ile il hakemleri takdim etti.

TUNÇ “TEBRİK EDİYORUM”

Ödül töreninde konuşan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, dereceye giren takımları tebrik ederek, “Sivas’ımızda yine güzel bir yarışma izledik. Halk oyunları il birinciliği yarışmaları düzenlendi. Ekiplerin göstermiş olduğu performans beğeni topladı. Tüm takımlarımızı tebrik ederiz. Dereceye giren ekipleri de kutluyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!