Sivas'ta Hentbol Heyecanı

Sivas'ta Hentbol Heyecanı
Sivas’ta düzenlenen “Okullar arası yıldız kızlar hentbol il birinciliği” müsabakaları sonunda dereceye giren takımlar belli oldu.

Hayrullah AĞKAŞ 

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivas Hentbol İl Temsilciliği organizesinde Sivas’ta düzenlenen “Okullar arası yıldız kızlar hentbol il birinciliği” müsabakaları sona erdi.

Mecnun Otyakmaz Spor Salonunda 5 gün süren heyecan dolu hentbol müsabakalarında takımlar dereceye girebilmek için ter döktü.

Heyecan dolu müsabakalar yapılan final karşılaşmalarının ardından tamamlandı. Maçlar sonucunda Danişment Ortaokulu şampiyon oldu. Alahacı Ortaokulu ikinci, Şehit Adem Koç Ortaokulu üçüncü ve Celal Bayar Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Dereceye giren takımlara madalya ve kupa takdim edildi. Şampiyon olan takım Danişment Ortaokulu ise gruplarda Sivas’ı temsil etmeye hak kazandı.

 

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

 

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.