USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta İş Yeri Yanan Esnafa Maddi Destek

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, geçtiğimiz günlerde iş yeri tamamen yanan esnafı ziyaret ederek nakdi destekte bulundu.

Sivas'ta İş Yeri Yanan  Esnafa Maddi Destek
03-12-2023 09:06
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Sivas'ın Ulaş ilçe girişinde bulunan benzinlik içerisinde yer alan oto lastik tamirhanesi, çıkan yangın sonrasında tamamen kullanılamaz hale gelmişti.

Sivas  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil  Ulaş ilçesinde iş yerinde çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen ve iş yerindeki lastik ve kullanılan makinelerin tamamen yandığı işletmeyi ziyaret ederek oto lastik tamirhane işletmecisi Sami Güneş’e geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Çıkan yangının esnafı mağdur ettiğini ve dükkandaki tüm makine ve lastiklerin yandığından dolayı üzüntülü olduklarını ifade eden Demirgil, “Esnaflarımız alın teriyle çalışıp ailesini geçindirmektedir. Ancak, bazı zamanlarda istenilmeyen durumlar da meydana gelmektedir. Ulaş ilçemizde yıllardır ekmeğinin peşinde koşan ve oto lastik tamirhanesi ile hizmet veren Sami Güneş ustamızın dükkanı çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale geldi. İşyeri tamamen yandığı için çok mağdur oldu. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak esnafımızın iyi gününde de kötü gününde de yanındayız.  Bu amaç doğrultusunda esnafımızı ziyaret ederek nakdi destekte bulunduk. İşyerinde kullanacağı makine ve ekipmanlar için de destek olacağız. İşletme sahibine tekrar geçmiş olsun diyorum” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!