USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Sivas'ta Milyonlarca Lira Cepte Kaldı!

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi kapsamında  Karşıyaka Nuri Dönmezcan İlkokulunu ziyaret etti. Geri dönüşümün önemini anlatan Şimşek,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün 2018’den bu yana 22 bin ton atığı toplayarak ekonomiye kazandırdığını söyledi.

Sivas'ta Milyonlarca Lira Cepte Kaldı!
14-12-2023 13:24
SİVAS
Google News

Erdem TAHILLIOĞLU 

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile birlikte Sıfır Atık Projesi kapsamında Karşıyaka Nuri Dönmezcan İlkokulunu ziyaret etti. Programda konuşan Vali Şimşek; "Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz 2018’den günümüze 22 bin ton atığı toplayarak ekonomimize kazandırmıştır. Diğer yandan Sivas İl Özel İdaremiz de geçtiğimiz yıl 682 köyden 32 bin ton çöpü doğaya zarar vermeden toplayarak geri dönüşüme kazandırmıştır" dedi.

OKULA GERİ DÖNÜŞÜM KUTULARI YERLEŞTİRİLDİ

Çevre bilinci oluşturmak ve atıkların geri dönüşüme kazandırılmasını sağlamak amacıyla öğrencilere bilgiler veren Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise çocuklar ile birlikte okula geri dönüşüm kutuları yerleştirdi. Konuşmaların ardından çevre bilinci oluşturmak ve atıkların geri dönüşüme kazandırılmasını sağlamak amacıyla, Sivas Belediyesi tarafından okula geri dönüşüm kutuları verildi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!