USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sivas’ta Sağlık Alanında Sorunlar Bitmiyor!

AK Parti hükümetlerinin Sivas’ta en fazla yatırım yaptığı alanların başında sağlık gelmesine rağmen bu alanda yaşanan sorunlar bitmek bilmiyor. Başarısız olduğu gerekçesiyle Ekim ayında görevden alınan  Fethullah Selçuk Moğulkoç’un yerine atanan Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Onur Mahmutoğlu’nun henüz bir basın toplantısı düzenlememiş olması ise tepki topluyor.

Sivas’ta Sağlık Alanında Sorunlar Bitmiyor!
03-12-2023 12:36
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Son 21 yılda Sivas’a en fazla yatırım yapılan sektörlerin başında sağlık gelmesine rağmen vatandaşlarda memnuniyet oranının en az olduğu alanların ilk sıralarında da maalesef sağlık başı çekiyor. Sivas’ta sağlık alanında randevu, hastanelerde temizlik sorunu başta olmak üzere birçok alanda yaşanan sıkıntı devam ediyor. Sivas’a tahsis edilen ambulans helikopterin geçtiğimiz süreçte ilimizden alınması dolayısıyla hasta sevklerinde de zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor.

HANGİ BRANŞLARDA DOKTOR EKSİK?

Ekim ayında Sağlık İl Müdürlüğü görevine atanan  Uzm. Dr. Onur Mahmutoğlu’nun basın mensuplarıyla bir araya gelerek Sivas sağlığının adeta MR’ını çekmesi talep ediliyor. İlimizde ambulans sayısının yeterli olup olmadığı, hangi branşlarda doktor eksikliğinin olduğu, teçhizat anlamında sıkıntı yaşanıp yaşanmadığı gibi hususlar merak ediliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!