Sivas’ta Satranç Turnuvası Sona Erdi

Sivas’ta Satranç Turnuvası Sona Erdi
Sivas’ta düzenlenen İlköğretim Haftası Satranç Turnuvası son buldu. Turnuva sonunda dereceye girenlere ödül verildi.

Erdem TAHILLIOĞLU 

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği’nin 2023 yılı faaliyet programında yer alan “İlköğretim Haftası Satranç Turnuvası” sona erdi.

Mecnun Otyakmaz Spor Salonu’nda yapılan turnuva minikler, 10 yaş altı, 14 yaş ve açık kategorilerinde gerçekleştirildi. 10 satranç hakeminin görev yaptığı İlköğretim Haftası Satranç turnuvasına toplamda ise 110 sporcu katılım sağladı.

Turnuvanın açılış hamlesini ise Satranç İl Temsilcisi Hasan Yıldırım gerçekleştirdi. 2 gün süren turnuva sonunda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Sporculara madalyalarını Gençlik ve Spor Şube Müdürleri ile Satranç İl Temsilciliği yetkilileri takdim etti.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ise, turnuvaya katılan sporcuları kutlayarak dereceye girenleri de tebrik etti.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

 

 

Kaynak:Oğuzhan Sarzep

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.