Sivas'ta Yaşlılar Haftası Kapsamında Panel Düzenlendi

Sivas'ta Yaşlılar Haftası Kapsamında Panel Düzenlendi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde (SCÜ)  Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında “Zamanın İzleri” konulu panel düzenlendi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde (SCÜ)  “Zamanın İzleri” konulu panel düzenlendi.

Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Gerontoloji Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi iş birliğinde düzenlenen panele akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Başkanlığını Fakülte Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Yılmaz’ın yaptığı panelde, Gerontoloji Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fatma Hastaoğlu “Yaşlanma Süreci”; Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastane Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hesna Gürler “Yaşlıda Kırılganlık” ve Sivas Numune Hastanesi’nden Dr. Seher Şen “Geriatrik Değerlendirme” konularında sunum yaptı.

Kaynak:Bilal Hasdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.