Sivas Valisi Şimşek, Esnafın Sorunlarını Dinledi

Sivas Valisi Şimşek, Esnafın Sorunlarını Dinledi
Vali Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil’i ziyaret etti. Şimşek, esnafın sorun ve sıkıntılarına ilişkin Demirgil’den bilgi aldı.

Vali Dr. Yılmaz Şimşek, Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Değişmez ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil’i ziyaret ederek esnafın sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı ziyarette esnafın sorunları hakkında istişarelerde bulundu.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, ziyaretinden dolayı Vali Dr. Yılmaz Şimşek'in şahsında Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Değişmez'e teşekkür etti.

Kaynak:Adem Sabit Nalbant

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.