Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’ten Ulaşım ve Yatırım Hamlelerine Yerinde İnceleme

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’ten Ulaşım ve Yatırım Hamlelerine Yerinde İnceleme
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Doğanşar ile Koyulhisar arasında yapımı süren karayolu çalışmalarını yerinde inceledi. Ardından Şimşek, Gemerek'te yapımı tamamlanan Kum Ocağı ve Kale Kafe’nin açılışını gerçekleştirdi.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Milletvekilleri Hakan Aksu ve İsmail Erdem ile birlikte Doğanşar ile Koyulhisar arasında yapımı süren karayolu çalışmalarını yerinde inceledi.

gxwjt2axaaesweg.jpg

Yetkililerden bilgi alan Vali Şimşek, toplam uzunluğu 27 kilometre olan ve yaklaşık 1,5 milyar liraya mal olacak yolun bölge ulaşımına önemli katkı sağlayacağını belirterek, yolun bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

gxwjt2mx0aaxekr.jpg

Mayıs ayında yapımına başlanan yolun kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Proje, bölgedeki ulaşımı kolaylaştırmanın yanı sıra ekonomik canlılığa da katkı sağlayacak.

gxxuez6wuae5-mj.jpg

Vali Şimşek, karayolu incelemelerinin ardından Gemerek ilçesine geçerek, Gemerek Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kum Ocağı ve Kale Kafe’nin açılışını gerçekleştirdi.

gxxud4xw4aahgmn.jpg

Açılışta konuşan Vali Şimşek, her iki tesisin de ilçeye hayırlı olmasını temenni ederek, yatırımları kazandıran Gemerek Belediye Başkanı Sezai Çelikten’i tebrik etti.

Kaynak:Bilal Hasdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.