USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yeşilay Sivas Şube Başkanı Güven Tazeledi

Yeşilay Sivas Şube eski başkanı Bülent Akın, yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında tekrar şube başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

 Yeşilay Sivas Şube Başkanı Güven Tazeledi
25-11-2023 09:30
SİVAS
Google News

Erdem TAHILLIOĞLU

Sivas’ta bir dönem Yeşilay Sivas Şube Başkanlığı yapan Bülent Akın, bayrağı yeniden devraldı. Genel Merkez yöneticilerinin ısrarı sonucu başkanlık koltuğuna oturan Akın, Genel Merkez yöneticilerine teşekkür ederek, “104 yıllık bir geçmişe sahip olan Türkiye Yeşilay Cemiyetimizin, tütün, alkol, kumar, madde ve dijital olmak üzere toplamda 5 madde ve davranış bağımlılığı ile mücadele etmesi tüm dünyada takdirle karşılanmaktadır. Toplam 95 ülkede temsilciliği bulunan tüm tllerimizde ve birçok ilçede şubesi ile her zaman çocuklarımız, gençlerimiz ile yetişkinlerimize yönelik eğitimler ile önleyici ve koruyucu eğitimler veren, bağımlı olan kardeşlerimize yine tüm illerimizdeki kısa adı YEDAM olan Yeşilay Danışmanlık Merkezlerimizde, Alo 115 ile ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti vermektedir"
Görev aldığı süre zarfında bağımlılık ile mücadele edeceğinin altını çizen Başkan Bülent Akın, duyarlı vatandaşları Yeşilay’a üye ve gönüllü olmaya davet etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!