USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivas Belediyespor’dan Kendi Bilmez Taraftarlara Tepki!

Sivas Belediyespor’dan Kendi Bilmez Taraftarlara Tepki!

Sivas Belediyespor’dan Kendi Bilmez  Taraftarlara Tepki!
28-02-2023 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Fenerbahçe ve Konyaspor arasında oynanan maçta bir grup taraftar “hükümet istifa” sloganları atarak tepki toplamıştı. 26 Şubat’ta oynanan Beşiktaş-Antalyaspor maçında da Beşiktaş tribünlerinden yine bir grup taraftar benzer sloganları attı.

Bunun üzerine birçok spor kulübünden konuyla ilgili açıklamalar geldi. TFF 2. Lig temsilcimiz Sivas Belediyespor Kulübü de konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizde yaşanan asrın felaketi sonrası daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde yas gününde yas tutulması gerekirken, futbola siyaset sokma çabasında olanları şiddetle kınıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşmanın ve kardeşliğimizin 85 milyon olmanın önemini vurgulayarak Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı kadim şehrimiz Sivas’ımızın 2. Ligdeki temsilcisi Sivas Belediyespor camiası ve taraftarı olarak, devletimizin ve milletimizin sonuna kadar yanındayız. Ülke olarak kenetlenip bir olacağız diri olacağız, kardeş olacağız yaraları sarmaya devam edeceğiz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!