SİVAS´A ŞAMPİYONLUKLA DÖNDÜ
sivas irade
Her alanda olduğu gibi spor alanında da Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerinin başarıları arka arkaya gelmeye devam ediyor.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 1. sınıf öğrencisi Burçin Urhan, Polonya´nın Varşova şehrinde 32 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen 2. Dünya Taichi Şampiyonasında şampiyon oldu.
Burçin Urhan yaptığı açıklamada, Şampiyona öncesinde uzun bir kamp sürecinden geçtim. Çin´de 1 ay süren bir kampımız oldu. Çok şükür çalışmamın, emeklerimin karşılığını aldım; ülkeme şampiyonlukla döndüm. Ülkeme, Üniversiteme, okuluma şampiyonlukla dönmenin ve bu Üniversitenin öğrencisi olmanın gururunu yaşıyorum. Kamp süresinde yanımda olan Milli Takım antrenörüm Salih Urhan´a, Federasyon Başkanımız Abdurrahman Akyüz ile eşi Fatma Akyüz´e, Milli Takım antrenörümüz Murat Urhan´a, Rektörümüz Âlim Yıldız´a ve okul müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gül´e katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.