Sivaslı Aslan’a yeni görev

Sivaslı Aslan’a yeni görev
Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği (SİMDER) Başkanı İnş. Müh. Gökhan Fatih Aslan, İnşaat Mühendisleri Birliği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği (SİMDER) Başkanı İnş. Müh. Gökhan Fatih Aslan, İnşaat Mühendisleri Birliği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Aslan, yeni görevinin ardından açıklamada bulundu. Aslan, “Kıymetli hemşehrilerim, değerli meslektaşlarım Genel Merkezi Ankara’da olan Türkiye İnşaat Mühendisleri Birliğinde, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. TOBB meclis üyeliği, İMKON Yönetim Kurulu üyeliği, KAMİAD Yönetim Kurulu Üyeliği ile birlikte bu görev Ankara’da temsil noktasında yer aldığımız 4. görevimiz olmuş oldu. Yükümüz biraz daha ağırlaşmış olsa da Sivas’ımızı ve sektörümüzü Ankara’da birçok kurumsal yapı içerisinde temsil etmek bizim için büyük bir şeref olmuştur. Mesleğimizin, sektörümüzün ve şehrimizin sorunlarını her platformda dile getirme fırsatı oluşturan bu görevleri sizlere karşı olan sorumluluğumuzu bir saniye bile unutmadan yerine getirme gayreti içerisinde olacağımı bilmenizi isterim. Hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor dua ve desteklerinizi bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Burcu Cellat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.