Sivaslı Bakan Yardımcısı Açıkladı! Tam 570 bin kişi

Sivaslı Bakan Yardımcısı Açıkladı! Tam 570 bin kişi
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Osman Boyraz,   İstanbul – Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının aktarmasız direkt ilk seferinin üzerinden 1 yıl geçtiğini söyledi. Boyraz, geçen süre zarfında 570 bin yolcunun aktarmasız İstanbul-Sivas, Sivas-İstanbul arasında seyahat ettiğini ifade etti.

İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı hizmette 1. yılını kutluyor.

Sivaslı Bakan Yardımcısı Açıkladı! Tam 570 bin kişi

İstanbul-Sivas YHT seferleri ile bir yılda 570 bin yolcu aktarmasız olarak; hız, güven ve konforla seyahat etti.

Sivaslı Bakan Yardımcısı Açıkladı! Tam 570 bin kişi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Osman Boyraz,  İstanbul – Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının aktarmasız direkt ilk seferinin gerçekleştirilmesinin yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Boyraz şu ifadeleri kullandı: 

“Tam bir yıl önce 4 Mayıs 2024’te, İstanbul – Sivas Yüksek Hızlı Tren hattımızın aktarmasız direkt ilk seferini gururla gerçekleştirmiştik. Tarih ve kültürle yoğrulmuş iki kadim şehrimizi, modern demiryolu altyapısıyla birbirine gururla bağladık. TCDD olarak, hızlı, güvenli ve konforlu yolculuklar için durmadan çalışıyoruz. İstanbul’dan Sivas’a uzanan bu yeni hat, sadece mesafeleri değil, gönülleri de yakınlaştırıyor. Bu bir yıl içinde tam 570 bin yolcu aktarmasız İstanbul-Sivas, Sivas-İstanbul arasında seyahat konforunu yaşadı”

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.