SİVASLI GÜREŞÇİ BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ OLİMPİYATLARDA SİVAS´I TEMSİL ETTİ

SİVASLI GÜREŞÇİ BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ  OLİMPİYATLARDA SİVAS´I TEMSİL ETTİ
SİVASLI GÜREŞÇİ BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ OLİMPİYATLARDA SİVAS´I TEMSİL ETTİ


Sivas Demirspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Samsun´da devam eden İşitme Engelliler Olimpiyatı´nda 86 kilogramda güreşen Dursun Güzel, ilk maçında Ermeni rakibi Nikoghosyan Narek´i 10-0 mağlup etti.

Çeyrek finalde Ukranyalı rakibi Chervonenko Anatoli´ye 6-0 kaybederek altın madalya şansını kaçıran Dursun Güzel, Belaruslu rakibi Valiayeu´yu yenerek üçüncülük maçı oynamaya hak kazandı. Dursun Güzel, bronz madalya için çıktığı minderde Bulgar rakibi Tsenev Angel İliev´i 10-1 mağlup etti.

Dursun Güzel de başarısı sonrası yaptığı açıklamada, her zaman yanında olan ailesine, Sivas Demirspor camiasına ve Sivas´tan müsabakalarını izlemeye gelenlere teşekkür ederek, Ülkeme bir madalya kazandırdığım için çok mutluyum. Bu madalya ile aktif güreş hayatımı burada noktalıyorum ifadelerini kullandı. (AA)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.