USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivaslı Hakemler Sezonu Açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Sivas şubesi, 2023-2024 sezonu açılışını Büyük Otel’de gerçekleştirilen muhteşem geceyle yaptı.

19-10-2023 11:50
SİVAS
Google News

Ömer ÜN

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Sivas şubesi tarafından 2023-2024 sezonu açılış ve kokart töreni düzenlendi.

Sivas Büyük Otel’de düzenlenen törene Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi İbrahim Çınar, Sivas Belediye Başkan Vekili Turan Topgül, Sivas Gençlik ve Spor Şube Müdürü Aytaç Keklik, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Sivas Şube Başkanı Çetin Güçyetmez, Sivas İl Hakem Kurulu Başkanı Barış Yüksektepe, TFFHGD yönetim kurulu üyeler, hakemler ve davetliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Sivas şube Başkanı Çetin Güçyetmez, “Pandemi ve ülkemizdeki durumlar nedeniyle yaklaşık 4 yıldır böyle bir organizasyon yapamamıştık. Gecemizin yapılmasında Sivas Belediyesi ana sponsor oldu bize. Ayrıca Sivas'taki tüm hakem ve gözlemcilerimize eşofman takımı yaptırarak hediye ettiler. Bundan sonraki sportif faaliyetlerde yine hep beraber el ele olacağız.  Daha başarılı olacağımıza da inanıyoruz. Yeni açılacak sezonumuzda tüm hakemlerimize gözlemcilerimize sakatsız başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu.

YÜKSEKTEPE, BAŞARILAR DİLEDİ

Sivas İl Hakem Kurulu Başkanı Barış Yüksektepe ise yaptığı konuşmasında hakemlere başarılar dileyerek, “2023-2024 sezonunda hepinize başarılar diliyorum. Şu anda 1 A klasman hakemimiz, 1 A klasman yardımcı hakemimiz, 1 C klasman yardımcı hakemimiz, 2 bölgesel hakemimiz, 3 bölgesel yardımcı hakem, 20 gözlemcimiz ve yaklaşık 70 civarında hakemimizle birlikte 2023-2024 sezonunda sahalarda görev yapacağız. Ben tüm hakemlerimize sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon diliyorum” dedi.

TOPGÜL: “SPOR CAMİASININ YANINDAYIZ”

Daha sonra konuşan Sivas Belediye Başkan Vekili Turan Topgül de, hakemleri ve gözlemcilerin önemli bir görev yaptıklarını söyleyerek, “Tabii futbol geçmişte olduğu gibi günümüzde de en çok sevilen, oynanan, takip edilen, tercih edilen spor dallarının başında geliyor. Bu spor dalının müsabaka noktasında gerçekleşmesi için kurallar neticesinde bir yönetilmesi gerekiyor. Onun için de hakemlerimize ihtiyaç var. Bu zorlu bir mesleği tercih ettiğiniz için hepinizi kutluyorum, tebrik ediyorum. Bizler belediye olarak spor camiasının da her zaman yanındayız, destekçiniziz. Her türlü maddi ve manevi ihtiyaçlarımız noktasında destek olmaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Müsabakalarda vereceğiniz adil kararlarla bu görevlerinizi taçlandırmanızı sizlerden bekliyoruz. Hakem olan aday arkadaşlarımızı da ayrıca tebriklerimi sunuyorum. Hepinize spor hayatınızda üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

KEKLİK: “BİRÇOK SPORTİF FAALİYET YAPIYORUZ”

Sivas Gençlik ve Spor Şube Müdürü Aytaç Keklik ise, Sivas’ta bir çok sportif faaliyet yaptıklarını belirterek, “İlimizde birçok sportif faaliyet yapıyoruz. Bu faaliyetlerimiz sırasında belediyemizin büyük katkıları oluyor. Kendilerine şahsım, kurumum adına teşekkür ediyorum. Ben buradaki tüm katılımcılara, katıldıkları bu programdan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ÇINAR: “HER ZAMAN EMRİNİZDEYİZ”

Son olarak konuşan MHK Üyesi İbrahim Çınar, hakemlerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, “Bu güzel birlikteliğinizde, bizleri de aranızda misafir olarak kabul ettiğiniz için. Hakemlik ve hakem görev ve sorumlulukları çok ağır ve zor. Kamuoyunun bizlerden büyük beklentisi var. İl hakem kurulanın sizden büyük beklentisi var. Merkez hakem kurullarının sizlerden büyük beklentileri var. Tabii ki Türk futbolumuzun geçmesi hepimiz açısından çok kıymetli. Bu futbolun gelişmesi daha kaliteli, daha katma değeri olan futbolumuzun gelişmesini hep beraber sağlayabiliriz. Gerek kulüpler, gerek antrenörler, gerekse yöneticilerimiz ve hakemlerimiz hep beraber birlikte profesyonel iletişimle sorunları, sıkıntıları minimize edecek ve daha güzel başarılara imza atacak, gerek futbolcular, gerekse üst klasmanlara gelmeyi sağlamak hep beraber hepimizin görevi. Sivas hakemliğinin daha ileriye gidecek temel çalışmalarının gelişmesinin hep beraber sağlamak için uğraşacağımızın sözünü sizlere vermek isterim. Bunun için de yorulmadan büyük bir emekle hizmet etme aşkıyla sizlerin her zaman emrinizdeyiz. Çünkü Merkez Hakem Kurulu hakemlerin gelişmesini, hakemlerin performanslarını, fizik ve mental olarak daha yukarıya çekmek konusunda bütün stratejik planlamalarımızı yapacağız” diye konuştu.

PLAKET VE KOKART VERİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından katılımcılar tarafından hakemlere plaket ve kokartları verildi. Hakemlerden A klasman Yusuf Ziya Gündüz, A klasman yardımcı hakem Haydar Avcı, bölgesel hakemler Okan Taşköprü, Ömer Faruk Sağır, Emre Bayraktar kokartlarını aldı. Atakan Aygan, Muhammed Sefa Görgülü, Enes Malik Polat, Sefa İnce, Melih Öztürk, Aybike Karakaya Gündüz, Gülseren Kurt, Melda Çetin, İlayda Mıhçı, Berkay, Gökhan Er, Bedirhan Çağ, Enes Baseski, Emine Soybayraktar, Metehan Aydoğdu ve Muhammed Yağız Boyraz ise aday hakemlikten il hakemliğine terfi etti.

KUTLADILAR

Yeni sezona ilişkin bilgilendirmelerin yapıldığı kokart töreninden sonra aday hakemliğin ardından kokart takılan hakemler müzik eşliğinde gönüllerinde eğlendi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!