Sivaslı İkra Türkiye şampiyonu oldu!

Sivaslı İkra Türkiye şampiyonu oldu!
Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Türkiye Birinciliği yarışmalarında Sivas’ı temsil eden 2012 doğumlu İkra Arslan, 80 metre branşında Türkiye şampiyonluğuna ulaşarak altın madalyanın sahibi oldu.

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Atletizm Türkiye Birinciliği yarışmalarında Sivaslı sporcu İkra Arslan büyük bir başarıya imza attı.

Denizli’de gerçekleştirilen şampiyonada piste çıkan 2012 doğumlu İkra Arslan, 80 metre branşında rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu. Başarılı performansıyla yarışmayı zirvede tamamlayan genç sporcu, altın madalyanın da sahibi olarak Sivas’ın gururu oldu.

Şampiyonada elde edilen Türkiye birinciliği, Sivas atletizmi adına önemli bir başarı olarak değerlendirilirken, genç sporcunun performansı da takdir topladı.

Atletizm İl Temsilcisi Kemal Çağlayan ise, elde edilen başarıdan dolayı İkra Arslan ve antrenörünü tebrik etti. Çağlayan, “Sporcumuzu ve emeği geçen antrenörümüzü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Batuhan Örenli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.