USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivaslı Sanayicilerin Ortak Gündemi: "Cazibe Merkezi"

1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve  Sivas Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri Derneği (SOSAD)  tarafından kahvaltı programı düzenlendi.

Sivaslı Sanayicilerin Ortak Gündemi: "Cazibe Merkezi"
16-10-2023 10:15
SİVAS
Google News

Ömer ÜN 

1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve  Sivas Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri Derneği (SOSAD)  tarafından kahvaltı programı düzenlendi. 

Programa Sivas Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Sıtkı Eminoğlu, OSB müdürleri, SOSAD Başkanı İsmail Timuçin, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, kurum müdürleri ve çok sayıda sanayici katıldı.

Kahvaltı programında 1. OSB hakkında durum değerlendirmesi yapıldı. Bölgenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların istişare edildiği programda iş insanlarının soruları protokol üyeleri tarafından cevaplandı.

Programda sanayicilere hitap eden Başkan Zeki Özdemir, “Sivas’taki OSB’lerimizin tamamının cazibe merkezi kapsamına alınması için gayretlerimiz devam ediyor. Biz sanayiciler ne kadar şehrimiz için kararlı, sabırlı ve doğru politikalar ile çalışırsak, Türkiye ekonomisine ve kalkınmasına o kadar destek oluruz görüşündeyiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu amaç doğrultusunda etkinlikler düzenliyoruz. Öncelikle üretimin bir sonraki aşamasının ihracat olduğunu bildiğimiz için İhracat Şehri Sivas etkinliği düzenledik. Geçenlerde Dijital Dünyaya Sivas’tan Bakış etkinliği düzenledik. Ayrıca imalat sanayisine yönelik finansal eğitimler düzenledik. Önümüzdeki günlerde girişimcilik ile ilgili etkinlik düzenleyeceğiz. Odamızın birinci önceliği sanayicimize üreticimize destek olmak” dedi.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!