Sivaslı yüzücüler göz doldurdu!
Sivas’tan giderek Kayseri’de ANALİG yüzme müsabakalarına katılan ve 13-14 yaş kategorisinde yarışan sporcular, hem bireysel hem de takım yarışlarında madalya kürsüsüne çıkarak büyük bir başarıya imza attı.
Filiz Yaşar, 100 metre serbest stilde üçüncülük elde ederken, 200 ve 400 metre serbest yarışlarında da dördüncü oldu. Kerem Mete Kalender, 100 metre kurbağalama stilde ikincilik kazanarak gümüş madalya alırken, 100 metre serbestte de dördüncü sırada yer aldı. Ömer Faruk Er, 100 metre kurbağalamada üçüncülük elde etti.
Zeynep Azra Yalçın ise 50 metre serbestte bronz madalyaya uzanırken, 50 metre kurbağalamada dördüncü oldu. Erkek Takımı, bayrak yarışlarında da başarılı bir performans sergiledi. 4x50 metre karışık bayrak ve 4x50 metre serbest bayrak yarışlarında dördüncü sırada yer alarak takımlar klasmanında önemli puanlar kazandırdı
Kaynak:Hayrullah Ağkaş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.