Sivasspor fitnes çalıştı

Sivasspor fitnes çalıştı
Sivasspor, İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün kulüp tesislerindeki salonda gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Özbelsan Sivasspor, Trendyol 1. Lig’in 35. haftasında sahasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün kulüp tesislerindeki salonda gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen idman, salonda yapılan yenileme çalışmalarıyla tamamlandı.

svsl6477.jpgYiğidolar, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Özbelsan Sivasspor ile İstanbulspor arasındaki mücadele, 13 Nisan 2026 Pazartesi günü saat 16.00’da BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak.

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.