Sivasspor Kötü Gidişata Dur Demek İstiyor

Sivasspor Kötü Gidişata Dur Demek İstiyor
Ligde henüz istediği havayı bir türlü yakalayamayan EMS Yapı Sivasspor, Cumartesi günü deplasmanda Rize ile oynayacağı maçla kötü gidişata dur demek istiyor.

Hayrullah AĞKAŞ 

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig 2023-24 Sezonu'nun 6'ncı haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Servet Çetin ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından mobilizasyon ve denge çalışmaları gerçekleştiren ekibimiz son bölümde ise 5v2 pas, savunma prensipleri ile taktik oyun oynadı.

Kırmızı-beyazlılar basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanın ardından Rize'ye gedeck. 

Çaykur Rizespor ile EMS Yapı Sivasspor, 23 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de Çaykur Didi Stadı'nda karşılaşacak.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

Kaynak:Oğuzhan Sarzep

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.