Sivasspor’da 5 futbolcu ceza sınırında!
Yayınlanma:
Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında oynanacak olan zorlu Manisa FK maçı öncesi Özbelsan Sivasspor’da 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Cumartesi günü (yarın) Özbelsan Sivasspor ile Manisa Futbol Kulübü karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka öncesi Sivasspor’da 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.
Kırmızı-beyazlılarda sağ bek Murat Paluli, stoper Emirhan Başyiğit, merkez orta sahadan Kerem Atakan Kesgin, stoper Okan Erdoğan ile santrafor Bekir Turaç Böke, Manisa Futbol Kulübü mücadelesinde sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Erokspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Tecrübeli Teknik Direktör İsmet Taşdemir ise bu 5 isime idmanlarda sık sık uyarılarda bulunduğu ve cezalı duruma düşmemeleri gerektiğini söylediği alınan bilgiler arasında.
Kaynak:Burcu Cellat

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.