Sivasspor’da Aaron Appindangoye şoku
Ekenler Sivasspor’da bir sakatlık şoku daha yaşandı. Kırmızı-beyazlı ekipte Gabonlu futbolcu Aaron Appindangoye’nin sakatlandığı açıklandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, Appindangoye’nin Gabon Milli Takımı’nın antrenmanında sol dizine aldığı darbe sonucu yapılan muayene ve tetkiklerinde kemik iliği ödemi ve zorlanma tespit edildiği belirtildi.
Açıklamada, “Oyuncumuz Aaron Appindangoye’nin, Gabon Milli Takımı antrenmanında sol dizine aldığı darbe sonrası yapılan muayene ve tetkiklerinde kemik iliği ödemi ve zorlanma tespit edilmiştir. Oyuncumuza Sanakin enjeksiyonu uygulanmış olup, tedavi ve rehabilitasyon süreci sağlık ekibimizin gözetiminde başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.
Öte yandan alınan bilgiye göre Aaron Appindangoye’nin yaklaşık 6-8 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.