Sivasspor'da Taşdemir: "Hep birlikte başaracağız"

Sivasspor'da Taşdemir: "Hep birlikte başaracağız"
Takımı yakından tanımasının önemli bir avantaj olduğunu belirten İsmet Taşdemir, Sivasspor'un zorlu süreci sabır ve dayanışmayla aşacağını söyledi. Deneyimli teknik adam, taraftarlardan sezon boyunca takımlarının yanında olmalarını istedi.

Sivasspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, takımın mevcut durumu, genç oyuncular ve yeni sezon hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Taşdemir, altyapıdan gelen oyuncuların önemli bir potansiyele sahip olduğunu ancak A takım seviyesine çıkmanın kolay olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz sezon da altyapıdan bazı oyuncuların A takımla birlikte çalıştığını hatırlatan Taşdemir, “Geçen sene de burada altyapıdan yaklaşık 4-5 oyuncumuz bizimle birlikteydi. Bu sezon kiralıktan dönen oyuncularımız var, altyapıdan gelen yeni isimlerimiz var. Altyapıdan çıkıp bir anda A takıma adapte olmak ve takımı taşıyacak seviyeye gelmek kolay değil. Bu çok özel bir yetenek gerektiriyor. Evet, bu potansiyele sahip oyuncularımız var. İsim vermek istemiyorum ama buna yakın 2-3 oyuncumuz bulunuyor. Ancak maçlar başladıktan sonra bunun ne kadar zor olduğu daha net görülecektir. Bu lig kolay bir lig değil. Dolayısıyla şu an için takımı tek başına taşıyabilecek seviyede oyuncularımız az olsa da katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Zamanla çok daha iyi konuma geleceklerdir. İnşallah ben de bunu bekliyorum” dedi.

ismet-tasdemir-aciklama-1.jpeg

“ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR”

Sivasspor’a geri dönüş sürecini de değerlendiren İsmet Taşdemir, takımı yakından tanımasının önemli bir avantaj olduğunu söyledi. Taşdemir, “Şuanda ben takımı iyi tanıyorum ve oyuncularımızın eksiklerini de iyi biliyorum. Yapabileceklerini de yapamayacaklarını da biliyorum. Geri gelmemin sebebi de bu. Benim bildiğim takım, benim çalıştığım takım. Bu şekilde bu zorlu süreci belki çok daha kolay şekilde atlatabiliriz. Benim de bu konuda Sivasspor camiasına ve Burak Özçoban’a bir faydam olur diye geldim. İnşallah muvaffak oluruz. Kolay bir süreç değil bu. Yönetimimiz geldi evet, çok güçlü bir yönetimimiz oluştu ama her şey hallolacak değil. Biraz zamana ve sabra ihtiyacımız var. Hep birlikte bir yola çıkacağız, bu yolda da tökezlediğimizde de birbirimize destek olacağız ve ayakta kalmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BUNDAN SONRA TOP TARAFTARDA”

Taraftar desteğinin önemine vurgu yapan Taşdemir, Sivasspor taraftarına çağrıda bulundu. Taşdemir, “Burada en büyük etken taraftarlarımız. Çok güzel bir stadyumumuz var. Çok büyük bir stadyumumuz var. Bu stadyumumuzu doldurmamız gerekiyor. Bu stadyumu doldurduğumuzda sonsuz destek olmamız gerekiyor. Zor bir zamandan geçiyoruz. Herkesin gücü yettiği kadar forma alabilen, kombine alabilen, bize en ufak şekilde destek olabilen ne kadar taraftarımız varsa takımımıza sahip çıksınlar. Yönetimimiz, siyasilerimiz, AK Parti Grup Başkanımız Abdullah Güler, bizler ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bundan sonra top taraftarlarımızda. Biz büyük yiğidolardan hem kulübümüze gelir anlamında destek olmalarını bekliyoruz. Kötü oynadığımızda bile yanımızda olduklarını hissettirecek taraftarımızı bekliyoruz. Bu sezon hepimiz için önemli bir sezon. Bu zor sezonu gelin hep beraber taraftarlarımızla, basınımızla, siyasilerimizle kötü başlayan sezonu hep beraber iyi bir sezon haline getirelim” diye konuştu.

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.