Sivasspor'da tüm gözler Güler'de

Sivasspor'da tüm gözler Güler'de
Sivasspor'da Divan heyetinin yürüttüğü temaslar ve çözüm arayışları sürerken, camianın beklentisi TBMM AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler’e yönelmiş durumda.

Sivasspor’da gerçekleştirilen olağan genel kurulda başkan adayı çıkmaması üzerine kulüp yönetimi divan heyetine devredilmiş, kırmızı-beyazlı kulüpte geçici yönetim süreci resmen başlamıştı.

Bu süreçte Divan Başkanlığı görevine Sivas’ın tanınan spor insanlarından Ali Yavuz getirilirken, oluşturulan yeni divan yönetiminde Başkan Yardımcısı Ali İzgi ile üyeler Kemal Çağlayan ve Cafer Kaplan da yer almıştı.

Kulübün geleceğine yönelik çalışmalarını sürdüren divan heyeti, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Adem Uzun, SESOB Başkanı Hakan Demirgil, Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun ve taraftar gruplarıyla bir araya gelerek Sivasspor’a destek sağlanması yönünde temaslarda bulunmuştu.

sivasspor-abdullah-guler-divan-1.jpeg

GÖZLER GÜLER’DE

Son gelişmelerle birlikte gözler TBMM AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler’e çevrildi. Göreve geldiği dönemden bu yana kulübün mali sorunlarının çözümü ve geçtiğimiz sezon devre arasında transfer tahtasının açılması sürecine destek veren Güler’in, Sivasspor’un yeni yönetim sürecinde de kilit rol üstlenmesi bekleniyor.

DİVAN’DAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Divan heyetinin Abdullah Güler ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından sürece ilişkin yeni bir açıklama yapılması bekleniyor. Güler’in, kulübe maddi ve idari anlamda destek vererek yeni yönetim sürecinin oluşumuna katkı sunabileceği ifade ediliyor.

“EMİN ELLERE TESLİM EDECEĞİZ”

Kulüp Divan Başkanı Ali Yavuz’un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Sivasspor üzerine sözü olanlar, yönetim için niyet besleyenler ve nabız yoklayanlar kim varsa görüşüyoruz. En kısa zamanda genel kurulu tekrar toplayacağımız tarihi ilan edeceğiz. Sivasspor’u en kısa zamanda emin ellere teslim edeceğimizden eminiz. Sivasspor’u seven herkesi bu sürece destek vermeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandığı hatırlatıldı.

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.