Sivassporlu Eren, Kayseri’ye Gitti
Yayınlanma:
TFF 3. Lig 2. Grup ekibi Erciyes 38 Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi Sivasspor’dan orta saha oyuncusu Eren Kaya’yı kiralık olarak transfer etti.
TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Erciyes 38 Futbol Kulübü, TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor’dan orta saha oyuncusu Eren Kaya’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.
Kayseri’ye giden genç futbolcu Eren, resmi sözleşmeye imza attı ve takımla birlikte çalışmalara başladı.
Konu ile ilgili Erciyes 38 Futbol Kulübü’nden yapılan paylaşımda, “Kulübümüz, Sivasspor forması giyen Eren Kaya'nın, 1 yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması konusunda hem kulübüyle hem de oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Futbolcumuza şanlı formamız altında başarılar dileriz” denildi.
Diğer yandan Sivasspor formasıyla geçtiğimiz sezon 5 maça çıkan Eren, 2 kez ilk 11’de görev alırken, 142 dakika da kırmızı-beyazlı formayı giymişti.
Kaynak:Hayrullah Ağkaş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.