Sivasspor’un medya biriminde hatalar bitmiyor
Özbelsan Sivasspor’un sözde profesyonel medya birimi, sosyal medya hesaplarından yaptığı hatalı paylaşımlar nedeniyle taraftarların tepkisini toplamaya devam ediyor.
Kırmızı-beyazlı kulübün medya sorumlusunun bugün yaptığı paylaşım, yine gündem oldu. 29 Eylül Pazartesi günü oynanacak Sakaryaspor-Özbelsan Sivasspor karşılaşmasının idmanına dair yapılan paylaşımda, antrenmanın gerçekleştirildiği yer yanlış yazıldı. Kulüp tesislerinde yapılan çalışma, paylaşımda “BG Grup Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda” olarak belirtildi.
Paylaşılan fotoğrafa bakınca yer hatasını fark eden taraftarlar, medya biriminde görevli sözde tecrübeli çalışana sosyal medyada tepki göstererek alaycı yorumlarda bulundu. Taraftarlar, art arda yapılan bu dikkatsiz paylaşımların kulübün ciddiyetine gölge düşürdüğünü ifade ederek daha profesyonel bir medya yönetimi talep etti.
ÖNCEKİ HATALAR DA UNUTULMADI
Sivasspor taraftarının tepkisini çeken bu son hata, aslında ilk değil. Aynı medya sorumlusu daha önce de Yunan futbolcu Charis Charisis’in kısa saçlı antrenman fotoğrafını paylaşmış, iki gün sonra ise “futbolcumuz sağlık kontrolünden geçti” açıklamasıyla uzun saçlı eski fotoğrafını kullanmıştı. Ayrıca geçtiğimiz ay bir maçın tarihini yanlış paylaşarak kulüp camiasında yeni bir tartışmaya yol açmıştı.
Sivassporlu taraftarlar, bu tür dikkatsizliğin kulübün kurumsal imajına zarar verdiğini savunuyor.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.