Sivas’ta 111 sporcu kıyasıya yarıştı!

Sivas’ta 111 sporcu kıyasıya yarıştı!
Sivas’ta 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Oryantiring Yıldızlar-Küçükler İl Birinciliği Müsabakaları, 14 okuldan 111 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivas Oryantiring İl Temsilciliği organizasyonunda düzenlenen Oryantiring Yıldızlar-Küçükler İl Birinciliği Müsabakaları, Paşabahçe Mesire Alanı’nda yapıldı.

2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen müsabakalara 14 okuldan toplam 111 sporcu katıldı. Farklı kategorilerde mücadele eden sporcular, parkuru en iyi şekilde tamamlayarak dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Heyecan dolu müsabakalarda sporcuların performansları dikkat çekerken, yarışlar centilmence mücadeleye sahne oldu.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren takım ve sporcular için ödül töreni düzenlendi. Başarılı sporculara kupa ve madalyaları, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Aydın Arslandoğan, Oryantiring İl Temsilcisi Muhammet Erköse, hakemler ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, müsabakalara katılan sporcuları ve organizasyonda emeği geçenleri tebrik etti.

oryantiring-il-birimciligi-3.jpg

Kaynak:Çetin Polat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.