Sivas'ta 40 yıllık emektar öğretmen alkışlarla emekliye ayrıldı
Yayınlanma:
Sivas Kongre Anadolu Lisesi’nde uzun yıllar görev yapan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tekin Farımaz, meslekte 40 yılını tamamlayarak emekliye ayrıldı.
Aynı okulda 35 yıl boyunca görev yapan Farımaz, binlerce öğrencinin yetişmesine katkı sağladı. Emekliliği dolayısıyla okul yönetimi, meslektaşları ve öğrencilerinin katılımıyla sürpriz bir veda programı düzenlendi.
Okul koridorunda alkışlarla karşılanan Farımaz’a öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı programda Farımaz, öğrencileri ve çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.
Uzun yıllar eğitim camiasına hizmet eden Tekin Farımaz’ın, yetiştirdiği öğrenciler ve eğitim hayatında bıraktığı izlerle anılmaya devam edeceği ifade edildi.
Kaynak:Fatma Oruç
Yaşam


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.