Sivas'ta 409 aranan şahıs yakalandı!

Sivas'ta 409 aranan şahıs yakalandı!
Sivas Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Ekim ayı operasyonlarında 409 aranan şahıs yakalandı; çok sayıda silah, av tüfeği, kesici alet ve mühimmat ele geçirildi.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde asayişin ve güvenliğin sağlanması amacıyla yürüttüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

01-31 Ekim tarihleri arasındaki bir aylık sürede gerçekleştirilen kapsamlı denetim ve operasyonların sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı.

Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Asayiş ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında suç aletlerine ve ruhsatsız silahlara geçit verilmedi. Ekim ayı boyunca yapılan aramalarda:

  • 12 adet silah,

  • 9 adet kuru sıkı tabanca,

  • 7 adet av tüfeği,

  • 87 adet kesici alet,

  • 158 adet fişek ve 132 adet kartuş ele geçirildi.

409 aranan şahıs adalete teslim edildi

Hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik titizlikle yürütülen operasyonlarda, adli makamlarca aranan toplam 409 şahıs yakalanarak gözaltına alındı ve adli mercilere sevk edildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların huzur ve güvenliği için asayiş denetimlerinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

hwhsstwxmae7el5.jpg

Kaynak:Bilal Hasdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.