Sivas'ta bahar şenliği coşkusu
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu tarafından öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Bahar Şenliği düzenlendi.
Yüksekokul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatma Tok Yıldız, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Öğr. Gör. Dr. Tuğba Tülegen, Öğr. Gör. Duygu Demet Altun, Öğr. Gör. Necati Bulut ve Öğr. Gör. Muhammed Said Alıcı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler; halat çekme yarışı, Survivor parkuru, körebe, hafıza oyunu ve çeşitli yarışmalarda kıyasıya mücadele etti. Öğrenciler hem eğlenceli vakit geçirme hem de takım ruhunu güçlendirme fırsatı buldu.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen şenlikte yarışmaların ardından müzik eşliğinde keyifli anlar yaşandı. Akademik hayatın yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin önemine dikkat çekilen program, öğrencilerin bir araya gelerek kaynaşmasına da katkı sağladı.
Program sonunda yarışmalarda derece elde eden öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Etkinliğe katkı sunan Suşehri ilçe esnafı ve sponsorlara, yarışmalarda kullanılan malzemelerin temininde destek veren Suşehri Atatürk Ortaokulu ile Okul Müdürü Emre Kalkan’a, ayrıca Suşehri Kaymakamlığı, Suşehri Belediyesi ve Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür edildi.

Renkli görüntülere sahne olan Bahar Şenliği, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
Kaynak:Batuhan Örenli

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.