Sivas’ta eğitim çalışanlarının sorunları istişare edildi
Sivas’ta eğitim çalışanlarının sorunları ve çözüm önerilerinin ele alındığı istişare toplantısı düzenlendi.
Şehit Gazi San Eğitim Sendikası Sivas İl Başkanı ve İç Anadolu Bölge Koordinatörü Bünyamin Boydak’ın öncülüğünde, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, sendikanın üniversite temsilcisi ve İl Başkan Yardımcısı Hakkı Aytekin ile çok sayıda üye katıldı.
Toplantıda eğitim çalışanlarının güncel sorunları, sahadaki ihtiyaçlar ve çözüm önerileri değerlendirilirken, katılımcıların görüş ve talepleri dinlendi.
Boydak, burada yaptığı konuşmada, sendikal mücadelenin temelinde istişare ve ortak aklın yer aldığını belirterek, üyelerle bir araya gelerek sahadaki sorunları tespit ettiklerini ve çözüm yollarını birlikte oluşturduklarını ifade etti.
Aytekin de üniversite çalışanlarının beklenti ve taleplerinin dikkate alınmasının önemine değinerek, bu tür toplantıların kurumsal dayanışmayı güçlendirdiğini kaydetti.
Toplantı, önümüzdeki döneme ilişkin çalışmaların planlanmasıyla sona erdi.
Kaynak:Batuhan Örenli

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.