Sivas'ta eğitim yatırımları hız kesmiyor!

Sivas'ta eğitim yatırımları hız kesmiyor!
İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılında açılması planlanan yeni okul binalarını yerinde inceledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılında açılması planlanan yeni okul binalarında incelemelerde bulSivas'ta eğitim yatırımları hız kesmiyor!

İlk olarak inşaat çalışmaları tamamlanan Kazım Karabekir Paşa İlkokulu ve Şehit Erkan Sakal İlkokulunu ziyaret eden Erdoğan, iç tefrişatları gerçekleştirilen okulların son durumunu yerinde inceledi.

Sivas'ta eğitim yatırımları hız kesmiyor!

Daha sonra inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinen Namık Kemal İlkokulu ve Kılıçarslan İlkokulu binalarında incelemelerde bulunan Erdoğan, yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Sivas'ta eğitim yatırımları hız kesmiyor!-1

Kaynak:Burcu Cellat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.