Sivas'ta ekiplerin "teslim ol" çağrısına ateşle karşılık veren zanlı vefat etti

Sivas'ta ekiplerin "teslim ol" çağrısına ateşle karşılık veren zanlı vefat etti
Sivas’ta arazi anlaşmazlığı sonucu tabancayla komşusunu öldüren ve jandarmanın "teslim ol" çağrısına ateşle karşılık veren zanlı, bacağından vurularak yakalandı. Hastaneye kaldırılan cinayet şüphelisi hayatını kaybetti.

Sivas'ın Hafik ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Mustafa Çatak (70), Üreğil köyündeki evinin sınırını ölçtürmek amacıyla kadastro ekibi getirdiği esnada sınır anlaşmazlığı yaşadığı komşusu Adil Servi (69) ile tartıştı.

aa-20251021-39476786-39476781-sivasta-arazi-anlasmazligi-nedeniyle-cikan-silahla-kavgada-1-kisi-oldu.jpg

Kavgaya dönüşen olayda Servi, üzerindeki tabancayla Çatak'a ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Çatak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

aa-20251021-39476786-39476785-sivasta-arazi-anlasmazligi-nedeniyle-cikan-silahla-kavgada-1-kisi-oldu.jpg

Jandarma ekipleri ve komando timi, olayın ardından ormanlık alana kaçan şüphelinin yakalanması için arama çalışması başlattı.

"TESLİM OL" ÇAĞRISINA UYMADI

Takip sonucu ormanda yeri belirlenen Servi, ekiplerin "teslim ol" çağrısına tabancasıyla ateş ederek karşılık verdi.

Kaçan şüpheli ekiplerce bacağından vurularak yakalandı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Adil Servi, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.