Sivas'ta Fatma Turgut rüzgarı esti!
Yayınlanma:
Sivas Kongresi'nin 106. yıl dönümü kutlamaları kapsamında sahne alan Fatma Turgut Sivaslılara unutulmaz anlar yaşattı.
Alternatif rock müziğinin sesi Fatma Turgut, 4 Eylül Sivas Kongresi'nin 106. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde, Sivaslılarla buluştu.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte Turgut, dinleyicilere etkileyici bir performans sergiledi.
Sanatçının sevilen şarkılarını seslendirdiği konser boyunca, Sivaslı izleyiciler de bu performansa aktif olarak katılarak şarkılara eşlik etti.
Ayrıca Turgut, sahnede geleneksel hale gelen "Değmesin Ellerimiz" şarkısıyla küs olan sevgilileri barıştırmaya da çalıştı.
Yusuf isimli gencin kız arkadaşına sesli mesaj gönderen Turgut, konser alanını dolduran binlerce kişi ile birlikte "Değmesin Ellerimiz" şarkısını söyledi.
Kaynak:Elif Elmalı
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.