Sivas’ta gönül ziyaretleri sürüyor

Sivas’ta gönül ziyaretleri sürüyor
AK Parti Sivas teşkilatı, kent genelinde sürdürdüğü hane ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Sivas teşkilatı, milletvekilleri ve parti yöneticileri kent genelindeki saha çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla birebir temas kurmaya devam eden teşkilat mensupları, mahalle ve hane ziyaretleriyle Sivaslıların talep ve sorunlarını dinliyor.

Saha çalışmalarına yoğun şekilde katılan AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi de vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sohbet ediyor. Gençlerden yaşlılara toplumun her kesimiyle yakından ilgilenen Tanrıverdi’nin vatandaşlarla kurduğu samimi diyaloglar dikkat çekiyor.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleştirilen hane ziyaretlerinden birinde ise sıcak görüntüler ortaya çıktı. Evde bulunan yaşlı bir kadının yanına giden Tanrıverdi, elini öperek “Hacı annem buradaymış” sözleriyle kendisini selamladı.

Tanrıverdi’nin yaşlı kadına gösterdiği saygı ve samimi yaklaşımı ziyarette bulunanların da takdirini topladı. Mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken Tanrıverdi, vatandaşların kendisine ilettiği sorun ve talepleri de dinledi.

Ziyaretlerde çocukları da ihmal etmeyen Yusuf Tanrıverdi, miniklerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Çocuklarla kurduğu sıcak diyaloglar renkli görüntülere sahne oldu.

790531334-952975990420597-8053339969123302634-n.jpg

791145021-923216163707801-6053512891154706770-n.jpg

Kaynak:Burcu Cellat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.