Sivas’ta kız çocukları sporla güçlendi

Sivas’ta kız çocukları sporla güçlendi
Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlediği panelle kız çocuklarına spor ve özgüven odaklı farkındalık kazandırdı.

Dünya Kız Çocukları Günü münasebetiyle Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, “Spor Etkinlikleri” kapsamında anlamlı bir panel düzenledi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliği Spor Şube Müdürü Ufuk Demir yönetti.

Panele konuşmacı olarak Cumhuriyet Üniversitesi’nden Doç. Dr. Canan Çitil Akyol ve Prof. Dr. Mehmet Gül katıldı. Salonu dolduran kız çocukları, panel boyunca keyifli ve neşeli dakikalar yaşadı.

kiz-cocuklari-spor-etkinlikleri-2.jpeg

Panelde, kız çocuklarının toplumdaki yeri, karşılaştıkları zorluklar ve gelecekte üstlenebilecekleri roller detaylı şekilde ele alındı. Etkinliğin sonunda ise soru-cevap bölümüne geçilerek katılımcıların merak ettiği konular yanıtlandı.

Sivas Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ufuk Demir, böylesi etkinliklerin kız çocuklarının özgüvenlerini geliştirmelerine ve toplumsal farkındalık kazanmalarına katkı sağladığını belirtti.

Kaynak:Ömer Ün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.