Sivas'ta Okulların Güvenliği Masaya Yatırıldı

Sivas'ta Okulların Güvenliği Masaya Yatırıldı
Sivas Millî Eğitim Müdürü Necati Yener başkanlığında  Okul Güvenliği ve Estetiği Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Yener, temel önceliklerinin öğrencilere güvenli bir öğrenme ortamı oluşturmak olduğunu ifade etti.

Mehmet Akif EKGÜL

Okul Güvenliği ve Estetiği Komisyon Toplantısı Sivas Millî Eğitim Müdürü Necati Yener başkanlığında yapıldı.

Okullarda alınan güvenlik önlemlerinin ve okulların estetik açıdan güzelleştirme çalışmalarının görüşüldüğü komisyon toplantısında, Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, temel önceliklerinin öğrencilere güvenli bir öğrenme ortamı oluşturmak olduğunu ifade etti.

Bunun yanı sıra Yener, okul bahçeleri ve koridorları daha estetik bir görünüme kavuşturarak öğrencilerin hayal gücünü destekleyen öğrenme alanlarının; öğrencilerde öğrenmenin süresine, kalıcılığına ve öğrenmeye karşı olumlu bir yaklaşım oluşturmaya büyük katkıları olduğunu, bu açıdan da oluşturulan komisyonun, okulların hem güvenliği hem de estetiğine yönelik çalışmalarda önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.